...

Τμήματα Μελέτης

“Αν το παιδί δεν μπορεί να μάθει με τον τρόπο που το διδάσκουμε, τότε πρέπει να το διδάξουμε με τον τρόπο που μπορεί να μάθει!”

Οι γνώσεις και οι πληροφορίες που λαμβάνει κάθε μαθητής αποτελούν θεμέλιο για τη σχολική του πορεία. Επομένως, η συστηματική και οργανωμένη μελέτη είναι η διαδικασία που θα αποφέρει καρπούς και ουσιαστική κατανόηση των γνωστικών αντικειμένων που διδάσκεται καθημερινά.

Μελετώ σημαίνει αποκτώ και αποθηκεύω στην μνήμη μου, γνώσεις, δεξιότητες και τις τακτοποιώ στο μυαλό μου για μελλοντική χρήση.

Δούλεψε έξυπνα 
όχι σκληρά!

Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ απευθύνεται στους μαθητές που δεν έχουν έναν αποτελεσματικό τρόπο διαβάσματος και σε εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την σχολική τους επίδοση.

Για εμάς , η μελέτη είναι ένα βασικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο μαθητής, ώστε να επιτύχει, αποκτώντας παράλληλα αυτοπεποίθηση και διάθεση για εξέλιξη και δημιουργία. Με μια σειρά από μεθόδους μάθησης ξεχωριστά για το κάθε παιδί, το βοηθούμε να μαθαίνει, να αξιοποιεί το χρόνο του, δουλεύοντας συστηματικά, ώστε να καλύψουμε τυχόν κενά και να αυξήσουμε τις επιδόσεις του στις σχολικές του υποχρεώσεις.

Ενθαρρύνουμε το κάθε παιδί, προκειμένου το ίδιο να πιστέψει στον εαυτό του και να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές του. Στόχος μας είναι ο μαθητής να:

• αναπτύξει στρατηγικές αποδοτικής μάθησης

• ενδυναμώσει τη μνήμη του και τη συγκέντρωσή του

• κατανοήσει πως η επιτυχία θέλει μέθοδο, η καλή οργάνωση του χρόνου συνδέεται με τα καλά αποτελέσματα

“Μαθαίνουμε στα παιδιά πώς …
…να μαθαίνουν!”

Επομένως, η αυτοπεποίθηση και η αγάπη του για το διάβασμα και τη γνώση θα τον βοηθά να ανακαλύψει το ταλέντο και την κλίση του. Έτσι, όταν θα χρειαστεί να επιλέξει σχολή για το πανεπιστήμιο, η επιλογή του θα είναι πιο ταιριαστή με τα όνειρά του για τη ζωή.

Η γνώση αποκτιέται μόνο με τη μελέτη και η μελέτη πραγματοποιείται με θέληση και πείσμα!

Η πορεία προς το στόχο
Η πορεία προς το στόχο

Για τη πορεία προς το στόχο του μαθητή ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

Συζήτηση για τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του μαθητή

Στοιχειοθέτηση στόχων

Χρονοδιάγραμμα επιτυχίας του στόχου

Παρακολούθηση της πορείας προς τον στόχο

Διορθωτικές ενέργειες σε περίπτωση αποσυντονισμού

Τελικές ενισχυτικές ενέργειες λίγο πριν τις εξετάσεις…

[otw_shortcode_button href=”i-poreia-pros-ton-stoxo/” size=”large” border-radius=”12px” bgcolor=”black” width=”100%” icon_position=”left” color_class=”otw-orange”]Διαβάστε Περισσότερα[/otw_shortcode_button]

Τμήματα μελέτης
Τμήματα μελέτης

Για εμάς , η μελέτη είναι ένα βασικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο μαθητής, ώστε να επιτύχει, αποκτώντας παράλληλα αυτοπεποίθηση και διάθεση για εξέλιξη και δημιουργία.
Με μια σειρά από μεθόδους μάθησης ξεχωριστά για το κάθε παιδί, το βοηθούμε να μαθαίνει, να αξιοποιεί το χρόνο του, δουλεύοντας συστηματικά, ώστε να καλύψουμε τυχόν κενά και να αυξήσουμε τις επιδόσεις του στις σχολικές του υποχρεώσεις.

 

[otw_shortcode_button href=”/tmimata-meletis/” size=”large”  border-radius=”12px” bgcolor=”black” width=”100%” icon_position=”left” color_class=”otw-orange”]Διαβάστε Περισσότερα[/otw_shortcode_button]

 

On line εκπαίδευση
On line εκπαίδευση

Το παιχνίδι και η μάθηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Μέσω του παιχνιδιού, ενισχύονται διαδικασίες που σχετίζονται με τη μάθηση, όπως επανάληψη, εξάσκηση, μίμηση, εξερεύνηση, ανακάλυψη, σύνθεση, επέκταση κλπ.

[otw_shortcode_button href=”/online-ekpaideysi/” size=”large”  border-radius=”12px” bgcolor=”black” width=”100%” icon_position=”left” color_class=”otw-orange”]Διαβάστε Περισσότερα[/otw_shortcode_button]

Βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα:

Δημοφιλείς αναζητήσεις: Πανελλήνιες, Λύκειο, Προσφορές