...

Θερινά Μαθήματα

Έχεις υψηλούς στόχους;
«Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος. Οργάνωσε την προετοιμασία σου από τώρα.


Παρακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα καλοκαιρινής προετοιμασίας.»

Απευθυνόμαστε σε σένα που έχεις κατανοήσει την κρισιμότητα της σωστής επιλογής και την αναγκαιότητα της πλήρους προετοιμασίας.

Σε σένα που θέτεις ψηλούς στόχους και αναζητάς το κατάλληλο φροντιστήριο.

Σε σένα που έχεις την θέληση αλλά και την δίψα για επιστημονική γνώση και επαγγελματική εξέλιξη.

Η θερινή προετοιμασία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πετυχημένης σχολικής παρουσίας. Όσο απαιτητικοί και αν είναι οι στόχοι που έχεις θέσει, τα θερινά μαθήματα είναι αναπόσπαστο μέρος της σωστής προετοιμασίας, γιατί επιτυγχάνεται:

α) Σωστός προγραμματισμός

β) Κάλυψη μεγάλου μέρους της ύλης (τουλάχιστον το 30%)

γ) Έγκαιρη κάλυψη της ύλης

Έτσι, την επόμενη σχολική χρονιά, έχεις καλύψει την ύλη μέχρι τον Φεβρουάριο και μένει άπλετος χρόνος για επαναλήψεις, εμβαθύνοντας σε δυσκολότερα θέματα, ώστε η ύλη να γίνει “κτήμα” σου και γεμάτος αυτοπεποίθηση να πετύχεις το στόχο σου, δηλαδή την εισαγωγή στη σχολή της πρώτης σου επιλογής!

Θερινά μαθήματα για τους απόφοιτους Γ΄ Γυμνασίου

Σύμφωνα με τις επιταγές του νέου συστήματος, προτείνουμε ένα τριετή κύκλο προετοιμασίας των πανελληνίων, με αρχή την Α’ λυκείου.

Στα θερινά της Α’ λυκείου, έχουμε σκοπό να γεφυρώσουμε το μεγάλο κενό ανάμεσα στις γνώσεις που αποκτήθηκαν στο γυμνάσιο και στις απαιτήσεις του λυκείου. Έτσι ο μαθητής αποκτά τα εφόδια εκείνα που θα τον καταστήσουν ικανό να ανταποκριθεί αμέσως με επιτυχία στο ολοένα και πιο απαιτητικό λύκειο.

Τα μαθήματα αρχίζουν αμέσως μετά τη λήξη των εξετάσεων και διαρκούν 4 εβδομάδες.

Το προτεινόμενο πρόγραμμα για γκρουπ 5 μαθητών είναι:

«Κάνουμε τα δύσκολα εύκολα!»

Θερινά μαθήματα για τους απόφοιτους Α΄ Λυκείου

«Οι επιτυχίες των μαθητών μας αποτελούν επιβράβευση του έργου μας κι απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρουμε!»

Από τη Β’ λυκείου, αρχίζει η εξειδίκευση και μπαίνουμε πλέον σε τροχιά πανελληνίων. Για το λόγο αυτό κρίνεται επιτακτική η παρακολούθηση των θερινών τμημάτων μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Στο διάστημα αυτό, ο μαθητής απαλλαγμένος πλέον από το φορτωμένο σχολικό πρόγραμμα είναι σε θέση να διαβάσει πιο συστηματικά και να ενταχθεί ομαλά στην ύλη της Β’ λυκείου, σημαντικό μέρος της οποίας καλύπτεται το καλοκαίρι. Με τον τρόπο αυτό αποκτά προβάδισμα και κατακτά πιο εύκολα υψηλότερη γραπτή και προφορική βαθμολογία.

Τα μαθήματα αρχίζουν αμέσως μετά τη λήξη των εξετάσεων και διαρκούν 4 εβδομάδες.

Το προτεινόμενο πρόγραμμα για γκρουπ 5 μαθητών είναι:

«Ξέρω τι θέλω. Τα εμπόδια τα αντιλαμβάνομαι ως προκλήσεις.
Δεν επιτρέπω σε τίποτα να με κάνει να παρεκκλίνω από το στόχο μου.
Είμαι έτοιμος να θυσιάσω κάποια πράγματα!»

Θερινά μαθήματα για τους απόφοιτους Β΄ Λυκείου

Η προετοιμασία των πανελληνίων συνεχίζεται το καλοκαίρι. Η εκμετάλλευση των θερινών ωρών απαλλάσσει το μαθητή από περιττό άγχος αφού εξασφαλίζει την έγκαιρη και σε βάθος κάλυψη της ύλης, η οποία ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο. Έτσι μένει χρόνος για επαναλήψεις και εξάσκηση σε περισσότερα θέματα με αποτέλεσμα την επιτυχία, ακόμη και στις σχολές με μεγάλο συναγωνισμό.

Τα μαθήματα αρχίζουν αμέσως μετά τη λήξη των εξετάσεων και διαρκούν 5 εβδομάδες.

Το προτεινόμενο πρόγραμμα για γκρουπ 5 μαθητών είναι:

«Θέτουμε στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας το μαθητή. Κατανοούμε τις ανάγκες του ως μαθητή και ως εφήβου, ενισχύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που θα τονώσουν τη διαδικασία εκπαίδευσής του. Εδραιώνουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον ίδιο και με την οικογένειά του, τον καθοδηγούμε και συμπορευόμαστε στο δρόμο του προς την επιτυχία! Τον εμπνέουμε!»

Γίνεται ένας από τους χιλιάδες περήφανους γονείς.

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα:

Δημοφιλείς αναζητήσεις: Πανελλήνιες, Λύκειο, Προσφορές