...

Ο Iδρυτής

«Οι δύσκολοι δρόμοι… … συχνά οδηγούν σε όμορφους προορισμούς!»

Κάθε μαθητής αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με το δικό του χαρακτήρα, τα δικά του προτερήματα και μειονεκτήματα, με τις δικές του δυνατότητες και τα δικά του εφόδια, που έφτιαξε όλα τα προηγούμενα χρόνια της σχολικής του ζωής, με προσωπική δουλειά και με τη διαρκή φροντίδα των γονιών του.

Η Φροντιστηριακή Παιδεία έχει την έννοια της προ-ετοιμασίας, της προ-γύμνασης και ως εκ τούτου, για να παρασχεθεί στο μαθητή πρέπει ο φροντιστής να κατέχει τη μεγαλύτερη Παιδαγωγική Αρετή, δηλαδή το να είναι «Δάσκαλος».

Ο καλός δάσκαλος οφείλει:

• Να κατέχει απολύτως το γνωστικό αντικείμενο που διδάσκει.

• Να ανανεώνεται με συνεχές διάβασμα και διαρκή ενημέρωση, να είναι γεμάτος θέληση για εξέλιξη, μάθηση και προσφορά.

• Να αγαπά τους μαθητές του, τα «παιδιά» του.

• Να ταυτίζεται μαζί τους και να είναι ο καθοδηγητής τους.

• Να ζει τις αγωνίες τους, τις χαρές τους, τις λύπες τους, να τα διδάσκει και να διδάσκεται από αυτά, να τα αξιολογεί και να αξιολογείται από αυτά.

• Να θεμελιώνει την επικοινωνία τους μαζί τους πάνω σε σχέσεις εμπιστοσύνης.

• Να γίνεται πηγή έμπνευσης για πρόοδο.

Όλα αυτά, για τον φροντιστή Φώτη Κουφόπουλο, αποτελούν στάση ζωής και καθημερινή πρακτική, από το 1978!!!


«Η διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από το να διανέμεις τη γνώση, είναι να εμπνέεις την αλλαγή. Η μάθηση είναι κάτι περισσότερο από το να αποστηθίζεις δεδομένα, είναι να φτάνεις στην κατανόηση!»


η ίδρυση του φροντιστηρίου ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ
η ίδρυση του φροντιστηρίου ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

Η ίδρυση του Φροντιστηρίου ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, στοχεύει να καλύψει τις απαιτήσεις των καιρών για μια πληρέστερη Εκπαίδευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα εξασφαλίζοντας τις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης για το νέο, προκειμένου να αναπτυχθεί σωστά και να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του.


οι καθηγητές του φροντιστηρίου
οι καθηγητές του φροντιστηρίου


Οι καθηγητές μας διαθέτουν εμπειρία, καταξίωση στον τομέα τους, με ισχυρή προσωπικότητα, μέθοδο, συνέπεια και μεταδοτικότητα. Βρίσκονται δίπλα στον μαθητή, για να του λύνουν τις απορίες, να τον βοηθούν, να τον υποστηρίζουν, να τον συμβουλεύουν, να του βάζουν χρονοδιαγράμματα και να τον επιβραβεύουν.

Βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα:

Δημοφιλείς αναζητήσεις: Πανελλήνιες, Λύκειο, Προσφορές