...
Ο χρόνος σας αξίζει

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ!!

 

Είναι γεγονός ότι χρήματα μπορούμε  να φτιάξουμε. Ξανά και ξανά.

Όσες φορές κι αν χρεοκοπήσουμε. Δυστυχώς, δεν ισχύει το ίδιο με τον χρόνο. ∆εν μπορούμε  να κατασκευάσουμε χρόνο και να τον προσθέσουμε  στη ζωή μας!

 

Ο χρόνος είναι όντως πολυτιμότερος από το χρήμα.

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ξοδέψει τα χρήματά του, αλλά δεν μπορεί να ξοδέψει την προοπτική να ξανακερδίσει χρήματα!  Αν όμως,  ξοδέψει τον  χρόνο του, ξοδεύει μαζί του και την προοπτική  να δημιουργήσει καινούργιο χρόνο!

Συνεπώς, ο χρόνος είναι πολυτιμότερος των χρημάτων.

 

Οι τελευταίες μελέτες από τον κόσμο των πωλήσεων  δείχνουν ότι ο μέσος επαγγελματίας έχει μόνο 4 παραγωγικές ώρες καθημερινά στη διάθεσή του.

Το κλειδί είναι η λέξη «παραγωγικές». 

Πόσο εύκολο είναι να ξεφορτωθούμε τις μη αναγκαίες  τηλεφωνικές  επικοινωνίες,  τα  πολλά και  ανούσια λόγια σε μια σύσκεψη,  τις  απρόβλεπτες   και άχρηστες διακοπές που συμβαίνουν καθημερινά;

 

Όλοι εκείνοι οι επαγγελματίες που έχουν υψηλή αίσθηση  της δικής τους αυτοαξίας,  έχουν ανακαλύψει  το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι σχετικά με το πού, πότε, γιατί, σε ποιον και σε τί καταναλώνουν χρόνο.

 

΄Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουν οι φιλόδοξοι υποψήφιοι «Ωνάσηδες» είναι ότι, ενώ θέλουν να κερδίζουν εισοδήματα  πολλών εκατομμυρίων, αναλώνονται  σε δραστηριότητες  του  δεκαχίλιαρου  !

Τέτοιου  είδους συμπεριφορά  τους σπρώχνει με μαθηματική ακρίβεια  στην αποτυχία  και την απογοήτευση. Με άλλα λόγια, ο στόχος τους ποτέ δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

 

Εκείνος που έχει υψηλή αίσθηση  της δικής του αυτο-αξίας, ξέρει ακριβώς  πόσο αξίζει και δε σταματάει να ρωτάει τον εαυτό του:

 

 «Αυτό  που κάνω αυτή τη συγκεκριμένη  στιγμή, θα μου αποδώσει αυτά που αναλογούν σε σχέση με την αξία της εργατοώρας  μου, και σε σχέση με αυτό που θέλω να πετύχω;»

Είναι μια σπουδαία  ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε συνέχεια στον εαυτό σας, αν θέλετε να εκμεταλλεύεστε αποδοτικά τον χρόνο σας.

Βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα:

Δημοφιλείς αναζητήσεις: Πανελλήνιες, Λύκειο, Προσφορές