...
Μεγιστοποίηση απόδοσης
Σε γαλουχούμε με τέτοιο τρόπο που να φτάσεις τη μέγιστη απόδοσή σου χωρίς άγχος

Σε γαλουχούμε με τέτοιο τρόπο που να φτάσεις τη μέγιστη απόδοσή σου χωρίς άγχος

Όταν οι εξετάσεις αποτελούν για το μαθητή μια ευκαιρία να αποδείξει στους γύρω του ή στον εαυτό του την ικανότητά και την αξία του, τότε εμφανίζεται το άγχος των εξετάσεων. Ο κάθε μαθητής το βιώνει όχι μόνο κατά την εξέταση στην οποία συμμετέχει αλλά και κατά την προετοιμασία της και μετά το πέρας αυτής.

Το άγχος αποτελεί εχθρό της γνώσης. Ακόμη και ο καλύτερος μαθητής μπορεί να κάνει κρίσιμα λάθη λόγω ψυχικής εξάντλησης και αγχωτικών αντιδράσεων. Η καλύτερη αντιμετώπιση αποτελεί η πρόληψη.

Γι’ αυτό διοργανώνουμε σεμινάρια διαχείρισης άγχους, που καθιστούν τους μαθητές μας ικανούς να αποδώσουν σε εξαιρετικά αγχώδεις καταστάσεις, όπως αυτές των σχολικών και των πανελληνίων εξετάσεων.

Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν έναν άριστο οδηγό και για τη μετέπειτα επαγγελματική τους επιλογή και σταδιοδρομία.

Είμαστε κοντά σε κάθε μαθητή, έχουμε συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε μια προσωπικότητα που είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της.

Σε εμάς ο μαθητής θα νιώσει ένα οικογενειακό κλίμα και θα γίνει ένα ενεργό και αναπόσπαστο κομμάτι μιας άριστης και επιτυχημένης πορείας προς την κορυφή.

 

[blockquote class=”style3″]«Το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ έχοντας απόλυτη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνει, απευθύνεται στους γονείς και τους μαθητές που αγωνιούν για το μέλλον και στέκεται δίπλα τους με σεβασμό στον κόπο τους και τις ανάγκες τους!»[/blockquote]

Βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα:

Δημοφιλείς αναζητήσεις: Πανελλήνιες, Λύκειο, Προσφορές