...
Η θυσία

ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ

 

Το ξέρετε ότι ο πλουτισμός ξεκινάει από το μυαλό μας; Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους, αλλάζοντας τις απόψεις που έχουν διαμορφώσει στο μυαλό τους.

 

 

Όλοι είμαστε άνθρωποι της συνήθειας που αν θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στον εαυτό μας, θα πρέπει πρώτα να προσαρμόσουμε τον εαυτό μας σε αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε.

 

∆εν έχει νόημα να πούμε “ Θα αλλάξω αλλά όχι ακόμα. Γιατί είμαι πολύ απασχολημένος προς το παρόν.” Η κλασσική δικαιολογία της μη αλλαγής είναι αυτή με το κάπνισμα. “Θα το κόψω σύντομα το ρημάδι.” Ποιος σε έχει απογοητεύσει περισσότερο από τον ίδιο σου τον εαυτό ;

 

Έτσι και ο πλουτισμός του νου ξεκινάει από τη δύναμη να πιστέψεις στο δικό σου πεπρωμένο. Φυσικά και μπορείς να το αναβάλεις για άλλη μια μέρα ή μια βδομάδα, ένα χρόνο… αλλά θα αναβάλεις…

 

Τι περιμένεις; Όσο περισσότερο περιμένεις τόσο περισσότερο μένεις κολλημένος στις συνήθειες που σου είναι οικείες και απομακρύνεσαι από το στόχο σου. Αυτό το στόχο του πλουτισμού.

 

Τι εμποδίζει έναν άνθρωπο από το να ανοίξει το νου του στο ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ και να καταπολεμήσει το ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ ;

 

  1. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά, έχουν εξειδικευτεί στο να παραμένουν μέτριες ανωνυμίες στη ζωή τους. Αυτό είναι και το πραγματικό τους επάγγελμα.

Είναι πολύ καλοί σ΄ αυτό !!!

 

  1. Η πλειοψηφία των ανθρώπων είτε δεν ξέρουν τον τρόπο ή φοβούνται, επειδή έχουν «καεί» σε κάποια τους παρελθοντική προσπάθεια

 

  1. Η έγνοια σχετικά με το τι θα πει ο κόσμος…

 

  1. Υπάρχει και η κατηγορία των βολεμένων-αποφασισμένων “μπουνταλάδων” – Τα θέλουν εύκολα – σκύλος χορτάτος – πίτα αφάγωτη. Απλά , δεν θέλουν να πληρώσουν το τίμημα.

 

  1. Κάποιους άλλους τους φρενάρει το περιβάλλον. Σύζυγος, παιδιά, γονείς, φίλοι. Σου λένε ότι δεν είσαι καλός ή πόσο δύσκολο είναι. Τους πίστεψες; Την έβαψες !

 

Τότε, τι κάνουμε; Να πιστέψεις τη δική σου κρίση. Αν εσύ μπορείς να πιστέψεις στην αλλαγή, το μυαλό μπορεί να την πετύχει.

 

 

Το μέλλον ανήκει σ΄ εκείνους που πιστεύουν στη δύναμη των ονείρων τους

 

Αφού αποφασίσεις ότι σου αξίζει ο πλούτος και θέλεις να γίνεις πλούσιος να προετοιμαστείς να δουλέψεις σκληρά γι αυτό.

 

Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναπτύξεις την αυτο-πεποίθησή σου. Όπως τα μωρά, όταν άρχισαν να περπατούν. Θα χρειαστείς πολύ κουράγιο για να ξανασηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις.

 

Το κάθε λάθος που κάνεις, μπορεί να καταστρέψει τα λάστιχα του οχήματος που σε οδηγεί στον πλούτο, ή μπορεί να γίνει το σκαλοπάτι που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

 

Το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης χρειάζεται χρόνο. Το θέλεις αρκετά;

 

Πλούσιος Νους σημαίνει να πάρεις την απόφαση να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις, να περιμένεις, να μάχεσαι, να προσαρμόζεσαι, να κάνεις διαφορετικά πράγματα στη μακρινή αυτή αναζήτηση.

 

Είναι μια μεγάλη διαδικασία. Κάθε φορά που σε χτυπάνε σήκω αμέσως, ακόμη και αν όλα σου είναι νωπά στη μνήμη και οι πληγές είναι ζεστές. Μην τις αφήσεις να κρυώσουν.

 

Κάθε φορά που αποτυγχάνεις, έρχεσαι και πιο κοντά στην επιτυχία.

 

Ποτέ μη παραδώσεις τα όπλα.

Βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα:

Δημοφιλείς αναζητήσεις: Πανελλήνιες, Λύκειο, Προσφορές