...
Επαγγελματικός προσανατολισμός
Διεξάγουμε ατομικό πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού

Διεξάγουμε ατομικό πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού

 

Για κάθε μαθητή, η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε σχολές προτίμησής του ως προς τις επιμέρους κλίσεις του και την επαγγελματική αποκατάσταση που αυτές παρέχουν αποτελεί προτεραιότητα. Ένα πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού μπορεί να συμβάλει προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Η συμμετοχή του μαθητή σε αυτό το πρόγραμμα :

  • Παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις σχολές και τα επαγγέλματα
  • Βοηθά τον μαθητή , μέσω ψυχομετρικών εργαλείων, να αποκτήσει μια εικόνα των επαγγελματικών του ενδιαφερόντων
  • Αποτελεί μια συμβουλευτική διαδικασία, ώστε ο μαθητής να πετύχει τον ακαδημαϊκό του στόχο
  • Κατευθύνει τον μαθητή στο επάγγελμα που του ταιριάζει

 

Το πρώτο βήμα για να πετύχει κανείς ένα στόχο είναι να τον θέσει! Γι’ αυτό και στο φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ, διοργανώνουμε σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και διαθέτουμε ομάδα καταρτισμένων συμβούλων, οι οποίοι ασχολούνται με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και ανακαλύπτουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά του, προκειμένου να του εμφυσήσουν το όραμα. Παράλληλα, έχοντας γνώση των τάσεων της αγοράς εργασίας προτείνουν λύσεις που συνδυάζουν τις ικανότητές του με τις ανάγκες της εποχής, ώστε οι κόποι του να έχουν αντίκρισμα. Η ομάδα των συμβούλων βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, για να τον συμβουλέψει μέχρι και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού του. Γιατί έχει μεγάλη σημασία η επιλογή σχολής, αλλά ακόμα μεγαλύτερη οι δρόμοι που οδηγούν σε επαγγελματική καριέρα.

[blockquote class=”style3″]«Παρέχουμε όλα τα εφόδια που είναι αναγκαία, ώστε ο μαθητής να αποκτήσει τη δύναμη να εκπληρώσει τον στόχο του!»[/blockquote]

Βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα:

Δημοφιλείς αναζητήσεις: Πανελλήνιες, Λύκειο, Προσφορές