[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_column_text]Για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1566629622616{margin-top: 50px !important;}”][vc_column_text]

Α΄ Λυκείου: Ο προθάλαμος της προετοιμασίας για το πανεπιστήμιο.

Η Α’ Λυκείου αποτελεί το θεμέλιο λίθο όλου του οικοδομήματος που χτίζει ο μαθητής για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η σπουδαιότητά της ενισχύεται ακόμη περισσότερο, αφού είναι τάξη προετοιμασίας, εξοικείωσης με τους νέους τρόπους διδασκαλίας και αξιολόγησης που εφαρμόζονται στο Ενιαίο Γενικό Λύκειο, καθώς και προσανατολισμού του μαθητή όσον αφορά στις μελλοντικές επιλογές του.

Συγκεκριμένα, μπαίνουν οι γνωστικές και μεθοδολογικές βάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία μεσοπρόθεσμα οι απαιτήσεις της Β΄ Λυκείου και μακροπρόθεσμα οι εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Συγκεκριμένα στην τάξη αυτή οι μαθητές θεμελιώνουν τις γνώσεις τους στα Μαθηματικά, στη Φυσική, στη Χημεία και στη Γλώσσα (Αρχαία και Νεοελληνική). Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι μαθητές που κατακτούν τις καλύτερες θέσεις στα Α.Ε.Ι είναι αυτοί που αρχίζουν την προετοιμασία τους από την Α΄ Λυκείου. Έχουν το χρόνο με το μέρος τους και όλη την άνεση που τους απαλλάσσει από το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ θέτει γερές βάσεις με το μαθητή, ώστε να εγκλιματιστεί ο ίδιος στις απαιτήσεις του Νέου Λυκείου.

Έτσι λοιπόν, οι μαθητές μας:

• Καλούνται να ανταποκριθούν σε γραπτές εξετάσεις το Μάιο. Με τα συνεχή δίωρα διαγωνίσματα προετοιμάζονται από τους καθηγητές τους σε αυτή τη βάση διαμορφώνοντας μία τεχνική απάντησης θεμάτων.

• Εμβαθύνουν σε θεμελιώδεις ενότητες οι οποίες στο σχολείο λόγω αστάθμητων παραγόντων μπορεί να διδάσκονται επιφανειακά ή και συμπιεσμένα χρονικά. Αυτές οι γνώσεις θα θεωρηθούν προαπαιτούμενες για τις εισαγωγικές εξετάσεις των δύο επόμενων τάξεων.

• Εισέρχονται σε φάση προεπιλογής κατεύθυνσης. Με τα συνεχή δεδομένα από τα τεστ και τα διαγωνίσματα συνειδητοποιούν τις κλίσεις τους και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, τα οποία τα αντιστοιχούν σε στόχους.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Α΄ Λυκείου, εκτός από τάξη θεμελίωσης της γνώσης, είναι και τάξη κατά την οποία οι μαθητές βρίσκονται στην κρισιμότερη φάση της εφηβείας. Τα εφηβικά, σχολικά χρόνια είναι δύσκολα. Τα παιδιά βιώνουν πολλές και σημαντικές αλλαγές οι οποίες συμπίπτουν με τις πολλές απαιτήσεις του σχολείου. Ταυτόχρονα, καλούνται να αποφασίσουν για την επαγγελματική τους πορεία. Το βάρος και οι απαιτήσεις είναι πολλές, έτσι είναι σύνηθες να εμφανίζεται μια καμπή στη σχολική απόδοση των παιδιών, ειδικά τις χρονιές που πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ και να αποδώσουν τα μέγιστα.

Για αυτό το λόγο, στο φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ :

• Ως δάσκαλοι και σε συνεργασία με τους γονείς, στηρίζουμε τους μαθητές της Α΄ Λυκείου γνωστικά, ψυχολογικά και ηθικά, ώστε να κάνουν σωστές επιλογές.

• Γίνεται αξιολόγηση του κάθε μαθητή ως προς τις κλίσεις και τις δυνατότητές του, έτσι ώστε να αποκτήσει μόρφωση και ταυτόχρονα μια ξεκάθαρη εικόνα για τις Κατευθύνσεις Σπουδών, τα Επιστημονικά Πεδία και τις Σχολές καθώς και για τις επαγγελματικές δυνατότητες που το καθένα από αυτά παρέχει.

• Καλλιεργούμε το διάλογο και δημιουργούμε μαζί τους μια σχέση όπου θα κυριαρχούν η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, απαραίτητα στοιχεία για μια άριστη συνεργασία μαζί τους.

• Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας.

Για γκρουπ 2-5 μαθητών προτείνουμε:

[/vc_column_text][mpc_quote preset=”mpc_preset_26″ layout=”style_4″ author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#555555″ author_font_size=”16″ author_font_transform=”uppercase” author_font_align=”left” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#0c0c0c” quote_font_size=”18″ quote_font_line_height=”1.5″ quote_font_align=”left” icon=”dashicons dashicons-editor-quote” icon_color=”#878787″ icon_size=”100″ icon_opacity=”40″ border_divider=”true” border_css=”border-top:0px;border-right:0px;border-bottom:0px;border-left:0px;border-style:solid;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:20px;padding-right:40px;padding-bottom:20px;padding-left:40px;” mpc_ribbon__disable=”true” animation_in_type=”transition.bounceRightIn” animation_in_offset=”100″ animation_in_duration=”2600″ animation_in_delay=”850″]

«Θέτουμε στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας το μαθητή.
Κατανοούμε τις ανάγκες του ως μαθητή και ως εφήβου, ενισχύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που θα τονώσουν τη διαδικασία εκπαίδευσής του. Εδραιώνουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον ίδιο και με την οικογένειά του, τον καθοδηγούμε και συμπορευόμαστε στο δρόμο του προς την επιτυχία!
Τον εμπνέουμε!»

[/mpc_quote][/vc_column][vc_column width=”1/3″ enable_sticky=”true” sticky_offset=”40″ alignment=”right” css=”.vc_custom_1566629807387{margin-top: 50px !important;}”][mpc_accordion preset=”mpc_preset_5″ content_preset=”_mpc_preset_0″ auto_close=”true” auto_indent=”” opened=”0″ title_font_preset=”mpc_preset_137″ title_font_color=”#ffffff” title_font_size=”18″ title_font_transform=”none” title_font_align=”left” title_background_type=”gradient” title_background_gradient=”#cc853f||#bc7b3a||0;69||178||linear” title_border_css=”border-width:0px;border-color:#eeeeee;border-style:solid;border-radius:0px;” title_padding_divider=”true” title_padding_css=”padding-top:17px;padding-right:10px;padding-bottom:17px;padding-left:10px;” title_margin_divider=”true” title_margin_css=”margin-top:10px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;” hover_title_color=”#0c0c0c” hover_title_background_type=”gradient” hover_title_background_gradient=”#fff200||#e8bd00||0;100||180||linear” content_font_line_height=”1.5″ content_font_align=”center” content_background_type=”gradient” content_background_gradient=”#ffffff||#888888||0;100||359||linear” content_border_css=”border-width:0px;border-color:#eeeeee;border-style:solid;border-radius:0px;” content_padding_divider=”true” content_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:30px;padding-bottom:30px;padding-left:30px;” content_margin_divider=”true” content_margin_css=”margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;” border_css=”border-radius:0px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;” mpc_icon__transition=”slide-down” mpc_icon__icon=”eti eti_circle-empty” mpc_icon__icon_color=”#ffffff” mpc_icon__icon_size=”20″ mpc_icon__border_divider=”true” mpc_icon__padding_divider=”true” mpc_icon__hover_icon=”eti eti_circle-slelected” mpc_icon__hover_icon_color=”#ffffff” mpc_icon__hover_border_divider=”true” mpc_icon__mpc_tooltip__border_divider=”true” mpc_icon__mpc_tooltip__padding_divider=”true”][mpc_accordion_tab title=”Για τους μαθητές Γυμνασίου”][vc_column_text]Για τους μαθητές Γυμνασίου

Οι γνώσεις του Γυμνασίου σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο είναι σημαντικές για την μετέπειτα μαθησιακή πορεία του νέου.
Σε εμάς ο μαθητής αποκτά στενή συνεργασία με τους διδάσκοντες και δημιουργούν μαζί ένα κλίμα αρμονικής συνύπαρξης και αλληλοσεβασμού.
Δίνουμε μεγάλη σημασία ώστε ο μαθητής Γυμνασίου να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με την μαθηματική σκέψη, να γίνει κτήμα του ο νέος κόσμος της Φυσικής και της Χημείας, να αποκτήσει εμπειρία στα γραπτά διαγωνίσματα…

[/vc_column_text][vc_btn title=”Διαβάστε Περισσότερα” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fpliroforikikoufopoulou.com%2Fgroupkoufopoulou.gr%2Fprogramma-spoudon-gumnasiou|title:%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD%20%CE%93%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85||”][/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου”][vc_column_text]Για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου

Η Β’ Λυκείου είναι τάξη επιλογής κατεύθυνσης, ο μαθητής ουσιαστικά προετοιμάζεται για τη μελέτη της ύλης των εξεταζόμενων μαθημάτων που οδηγούν στα Α.Ε.Ι.
Στη φροντιστηριακή μας μονάδα λειτουργούν κατά την περίοδο του χειμώνα τμήματα Β΄ Λυκείου με ενισχυμένο πρόγραμμα προετοιμασίας σε ύλη της Γ΄ Λυκείου.
Ασχολούμαστε προσωπικά και επισταμένα με τον κάθε μαθητή, τα γραπτά του διορθώνονται με λεπτομέρεια και συνεχίζουμε δυναμικά προς την ολοκλήρωση του αγώνα του…

[/vc_column_text][vc_btn title=”Διαβάστε Περισσότερα” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fpliroforikikoufopoulou.com%2Fgroupkoufopoulou.gr%2Fprogrammata-b-lykeiou%2F|title:%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD%20%CE%92%CE%84%20%CE%9B%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85||”][/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου”][vc_column_text]Για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου


Η Γ’ Λυκείου είναι η τάξη κατά την οποία ο μαθητής προετοιμάζεται να γίνει ο αυριανός ακαδημαϊκός πολίτης επιτυγχάνοντας την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Για τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου είναι επιβεβαιωμένη η αναγκαιότητα για τη σωστή οργάνωση της μελέτης του και την έγκαιρη κάλυψη και αφομοίωση όσων διδάχτηκαν
Το φροντιστήριο μας παρέχει διαρκή τεστ και διαγωνίσματα προσομοίωσης, κλιμακούμενης δυσκολίας, ώστε ο μαθητής να είναι πλήρως προετοιμασμένος…

[/vc_column_text][vc_btn title=”Διαβάστε Περισσότερα” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fpliroforikikoufopoulou.com%2Fgroupkoufopoulou.gr%2Fprogramma-spoudon-g-lykeiou%2F|title:%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD%20%CE%93%CE%84%20%CE%9B%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85||”][/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Για τους μαθητές ΕΠΑΛ”][vc_column_text]Για τους μαθητές ΕΠΑΛ

Στους μαθητές του ΕΠΑΛ προσφέρουμε πλήρη ειδίκευση και φροντιστηριακή διδασκαλία στα μαθήματα των ειδικοτήτων που ενδιαφέρουν τους μαθητές.
Οι καθηγητές μας προσαρμόζουν την ύλη στις ανάγκες του μαθητή και καλύπτουν έγκαιρα και σωστά τα όσα απαιτούνται, ώστε να εξασφαλιστεί αρκετός χρόνος για τις απαραίτητες επαναλήψεις.
Μαζί μας έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε το χρόνο σας πολύ αποτελεσματικότερα και αφοσιωμένοι στη μελέτη σας να πραγματοποιήσετε το στόχο σας…

[/vc_column_text][vc_btn title=”Διαβάστε Περισσότερα” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fpliroforikikoufopoulou.com%2Fgroupkoufopoulou.gr%2Fprogramma-spoudon-epal%2F|title:%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD%20%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9B||”][/mpc_accordion_tab][mpc_accordion_tab title=”Θερινή προετοιμασία”][vc_column_text]

Η θερινή προετοιμασία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πετυχημένης σχολικής παρουσίας.
Όσο απαιτητικοί και αν είναι οι στόχοι που έχεις θέσει, τα θερινά μαθήματα είναι αναπόσπαστο μέρος της σωστής προετοιμασίας, γιατί επιτυγχάνεται:
Σωστός προγραμματισμός, κάλυψη μεγάλου μέρους της ύλης έγκαιρη κάλυψη της ύλης. Έτσι, την επόμενη σχολική χρονιά, έχεις καλύψει την ύλη μέχρι τον Φεβρουάριο και μένει άπλετος χρόνος για επαναλήψεις…

[/vc_column_text][vc_btn title=”Διαβάστε Περισσότερα” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fpliroforikikoufopoulou.com%2Fgroupkoufopoulou.gr%2Fkalokairina-mathimata%2F|title:%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%20%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD||”][/mpc_accordion_tab][/mpc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60″][/vc_column][/vc_row]