fbpx ...
Search
Close this search box.

MENU

Σεμινάρια Τυφλού Συστήματος Δακτυλογράφησης

Θέλετε να πληκτρολογείτε στον μισό χρόνο από οτι τώρα και μάλιστα χωρίς να κοιτάτε καν ;

Τότε ξεκινήστε σεμινάρια τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης.

Γιατί να το παρακολουθήσω;

Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αυξήσουν κατακόρυφα την παραγωγικότητα τους, να εξοικονομήσουν χρόνο από τα καθημερινές εργασιακές απαιτήσεις και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για αποδοτικότερη λήψη αποφάσεων.

Τι θα μάθω στο σεμινάριο;

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό δεξιοτήτων με προχωρημένες τεχνικές στο EXCEL, για την εφαρμογή τους σε σύνθετες λογιστικές εργασίες και υπολογισμούς.

Formulas: 

συναρτήσεις για λογικές, στατιστικές, οικονομικές λειτουργίες και πολύπλοκους υπολογισμούς.

Lookup Formulas:

Προχωρημένες τεχνικές αναζήτησης και ταιριάσματος σε μεγάλες ποσότητες δεδομένων με χρήση συναρτήσεων όπως VLOOKUP, HLOOKUP, INDEX MATCH κ.α.

Pivot Tables:

Δημιουργία και ανάπτυξη συγκεντρωτικών πινάκων που επιτρέπουν το συνδυασμό, τη σύγκριση και την ανάλυση μεγάλης ποσότητας δεδομένων.

Προβολή διαφόρων περιλήψεων των δεδομένων προέλευσης καθώς και εμφάνιση λεπτομερειών περιοχών που σε ενδιαφέρουν και δημιουργία αναφορών.

Macros: αυτοματισμός επαναλαμβανόμενων εργασιών με χρήση μακροεντολών.

Charts: δημιουργία γραφημάτων και γραφικών παραστάσεων, καθώς και εφαρμογή προχωρημένων τεχνικών μορφοποίησης τους.

Πώς γίνονται τα μαθήματα;

Ποιός διδάσκει;

Δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα σπουδών:

Το κέντρο εκμάθησης πληροφορικής ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ , ξεχωρίζει για τους εκπαιδευμένους καθηγητές, πολυετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής, ποιότητα στην εκπαίδευση, πιστοποιημένη εκπαιδευτική ύλη.

Μην μας εμπιστευτείτε τυφλά.

Δείτε πρώτα τι είπαν οι προηγούμενοι μαθητές μας:

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους έναν, έναν ξεχωριστά! Σας ευχόμαστε να ζήσετε την ονειρική σας επαγγελματική σταδιοδρομία! Θα είναι μεγάλη μας τιμή αν έχουμε συμβάλει έστω και λίγο σε αυτό. Τα λόγια σας αποτελούν έμπνευση και κίνιτρο στην συνεχή προσπάθεια μας, να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες διδασκαλίας και πιστοποιήσης στην Ελλάδα

Ξεκινήστε σήμερα τα μαθήματα σας

2104447101
pliroforikikoufopoulou@gmail.com
Κατεχάκη 32, Αθήνα
Κύπρου 12, Παλλήνη

SOCIAL MEDIA

Στείλτε μας μήνυμα

Ξέρετε γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι μπερδεμένα;

Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι…

τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους.

Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή! Η πρώτη γραφομηχανή κατασκευάστηκε το 1868 στις ΗΠΑ από τον Christopher Sholes Latham και περιλάμβανε έναν κινητό μηχανισμό με μελάνι, έναν μοχλό για τη συστροφή του χαρτιού και ένα πληκτρολόγιο με γράμματα, τα οποία ήταν τοποθετημένα αλφαβητικά.

Από την αρχή, όμως, της λειτουργίας τους οι γραφομηχανές παρουσίασαν πολλά προβλήματα, επειδή μπλόκαραν συνέχεια τα γράμματα και «κολλούσαν», εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας των γραμματέων. Η μόνη λύση στο πρόβλημα αυτό ήταν να μειώσουν την ταχύτητά τους οι δακτυλογράφοι, έτσι ώστε να μην «κολλάνε» τα πλήκτρα. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι το πρόβλημα παρουσίαζαν κυρίως τα πρώτα γράμματα της Αλφαβήτα. Ο Latham σκέφτηκε τότε ότι μία ήταν η λύση: Έπρεπε να… μπερδέψει τις γραμματείς, ανακατεύοντας τα γράμματα στο πληκτρολόγιο!

Αυτό ήταν!

Η σκέψη του ήταν… μεγαλειώδης και η επιτυχία της αποτυπώθηκε πολύ γρήγορα και στην πράξη, αποδεικνύοντας ότι τελικά το… μπέρδεμα είχε αποτέλεσμα. Η ταχύτητα των γραμματέων μειώθηκε αισθητά, αφού για να σχηματίσουν πλέον μια λέξη έπρεπε να «διανύσουν» μεγαλύτερη… απόσταση με τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο, αλλά και να… ψάξουν λίγο παραπάνω τα γράμματα!

Και -ω! του θαύματος- τα «κολλήματα» στα γράμματα εξαφανίστηκαν!

Η επιτυχία του πληκτρολογίου «QUERTY» συνεχίζεται μέχρι σήμερα…

“Κάθε φορά που αποτυγχάνεις έρχεσαι και πιο κοντά στην επιτυχία!”

Τα μαθήματα Δακτυλογράφησης με καθηγητή

Δείγματα βιβλίων Δακτυλογράφησης

Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Our Menu

Εδώ θα βρείτε ό,τι ψάχνετε!