ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2018 - 2019

 

gymnasio kato2 a lykeiou kato2   b lykeiou kato2   c lykeiou kato2   epal kato2  
RIGHT BANNER01
RIGHT BANNER02
RIGHT BANNER03
RIGHTBANNER04Β
RIGHT BANNER05
RIGHTBANNER06Β
RIGHT BANNER07

Για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου

10544822 l

Β΄ Λυκείου: Η αφετηρία της τελικής προσπάθειας

Μαζί σου χαράζουμε πορεία… με όρεξη συνέπεια και εμπειρία!
Η Β’ Λυκείου είναι τάξη επιλογής κατεύθυνσης, ο μαθητής ουσιαστικά προετοιμάζεται – εφοδιάζεται για τη μελέτη της ύλης των εξεταζόμενων μαθημάτων που οδηγούν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Μία πρώτη κίνηση σταδιοδρομίας του μαθητή είναι να επιλέξει κατεύθυνση.
Η τάξη αυτή:
 • Είναι σπουδαία για την κάλυψη κενών, για την εύρεση της προσωπικής τακτικής των μαθητών και για την αναβάθμιση του επιπέδου τους στα εξεταζόμενα μαθήματα.
 • Έχει ιδιαίτερη σημασία για την πορεία του κάθε μαθητή και την επιλογή των στόχων του.
 • Είναι πολύ σημαντική για την εξοικείωσή του με τον τρόπο δουλειάς, με τις βασικές αρχές της φροντιστηριακής εργασίας, έτσι ώστε να αφομοιώνει και να συμπληρώνει τις γνώσεις και το υλικό του έως τις ημέρες των τελικών εξετάσεων.
Στο φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ:
 • Οι μαθητές με εργασία – συνεργασία – εμπέδωση έχουν τη δυνατότητα να σημειώσουν μια επιτυχημένη πορεία.
 • Οι μαθητές δουλεύουν συστηματικά ιδιαίτερα τα μαθήματα, που είναι μακροχρόνιας απόδοσης, όπως τα αρχαία ελληνικά, και η νεοελληνική γλώσσα.
 • Οι μαθητές εξασκούνται οργανωμένα και στα Λατινικά. (Μία γλώσσα, μάλιστα κλασική, δεν είναι εύκολο να τη μάθει κάποιος μέσα σε δύο χρόνια του λυκείου).
 • Οι μαθητές των θετικών προσανατολισμών είναι ανάγκη να δίνουν έμφαση στα μαθηματικά και μεθοδολογία της εργασίας και των ασκήσεων των μαθημάτων τους.
 • Οι μαθητές αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στο μάθημα της γλώσσας / έκθεσης για να εξοικειωθούν με τα ζητούμενα θέματα, αλλά και για να οργανώσουν την τεχνική εργασίας που απαιτείται για την εξέταση αυτού του γνωστικού αντικειμένου.
Για το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ:
 • Η παροχή μιας αξιόπιστης παιδείας,
 • η καλή γνώση της διδασκόμενης και εξεταζόμενης ύλης,
 • η εξοικείωση του μαθητή με τα διαγωνίσματα και τη διαδικασία εξέτασης,
αποτελούν σκοπό της φροντιστηριακής διδασκαλίας που παρέχει. Με αυτούς τους στόχους θεσμοθετούμε τακτικά εβδομαδιαία διαγωνίσματα και επαναληπτικά διαγωνίσματα προσομοίωσης ανά τρίμηνο. Η συμμετοχή των μαθητών σε αυτά είναι αναγκαία και προσφέρει πολύτιμη εμπειρία. Ασχολούμαστε προσωπικά και επισταμένα με τον κάθε μαθητή, τα γραπτά του διορθώνονται με λεπτομέρεια και συνεχίζουμε δυναμικά προς την ολοκλήρωση του αγώνα του.
Η πρόταση του φροντιστηρίου ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ για τους μαθητές της Β’ Λυκείου που στοχεύουν σε σχολές υψηλής ζήτησης:
Στη φροντιστηριακή μας μονάδα λειτουργούν κατά την περίοδο του χειμώνα τμήματα Β΄ Λυκείου με ενισχυμένο πρόγραμμα προετοιμασίας σε ύλη της Γ΄ Λυκείου.
Συγκεκριμένα, στο 1ο τετράμηνο διδάσκονται κυρίως τα μαθήματα της Β΄ Λυκείου, ωστόσο γίνεται και εισαγωγή σε έννοιες της Γ’ λυκείου. Στο 2ο τετράμηνο διδάσκονται κυρίως τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου. Έτσι, οι μαθητές μας στο τέλος της χρονιάς είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν τα θερινά τμήματα, στα οποία γίνεται μεγαλύτερη εμβάθυνση στην ύλη της Γ’ λυκείου.
Με αυτό τον τρόπο, τα τμήματα αυτά, έχουν το πλεονέκτημα ότι τελειώνουν στη Γ' Λυκείου την ύλη πολύ νωρίς και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαναλήψεις και διαγωνίσματα, γεγονός που τους εξασφαλίζει την επιτυχία του στόχου τους και μάλιστα σε σχολές της 1ης τους επιλογής.
Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας. Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:
προγραμμα β λυκείου ανθρωπιστικες
προγραμμα β λυκείου θετικες
προγραμμα β λυκείου οικονομικες
Κάνε την πορεία σου προς τις εξετάσεις… πορεία σιγουριάς και επιτυχίας!
Joomla Templates - by Joomlage.com