ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2018 - 2019

 

gymnasio kato2 a lykeiou kato2   b lykeiou kato2   c lykeiou kato2   epal kato2  
RIGHT BANNER01
RIGHT BANNER02
RIGHT BANNER03
RIGHTBANNER04Β
RIGHT BANNER05
RIGHTBANNER06Β
RIGHT BANNER07

Για τους μαθητές Γυμνασίου

41728369 l

Γυμνάσιο: Η θεμελίωση των γνώσεων και του τρόπου μελέτης

Οι επιτυχίες των μαθητών μας αποτελούν επιβράβευση του έργου μας και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρουμε!
Οι γνώσεις του Γυμνασίου σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο είναι σημαντικές για την μετέπειτα μαθησιακή πορεία του νέου. Οι μαθητές Γυμνασίου, όταν δεν αναζητούν νωρίς φροντιστηριακή βοήθεια, συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πορεία της χρονιάς. Τότε κάνουν αναποτελεσματικά μαθήματα εκτάκτως λίγο πριν τα διαγωνίσματα του σχολείου ή λίγο πριν την περίοδο των τελικών εξετάσεων, προσπαθώντας να κερδίσουν το χαμένο χρόνο. Όσοι όμως έχουν οργανώσει σωστά το πρόγραμμά τους, μπορούν να αποκτήσουν υψηλό επίπεδο στα δύσκολα μαθήματα και καλή γνωστική υποδομή για τη συνέχεια της μέσης εκπαίδευσης.
Στο φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ , ο μαθητής αποκτά στενή συνεργασία με τους διδάσκοντες και δημιουργούν μαζί ένα κλίμα αρμονικής συνύπαρξης και αλληλοσεβασμού.
Υποστηρίζουμε τα παιδιά στην πορεία τους προς το Πανεπιστήμιο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να εντάσσονται όσο το δυνατόν νωρίτερα στη φιλοσοφία αυτή, ώστε να οδηγηθούν στην επιτυχημένη κατάκτηση των στόχων τους!
Για τον μαθητή Γυμνασίου έχει μεγάλη σημασία:
 • Να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με την μαθηματική σκέψη
 • Να γίνει κτήμα του ο νέος κόσμος της Φυσικής και της Χημείας
 • Να έχει ευχέρεια στον γραπτό λόγο
 • Να δημιουργήσει υποδομή για το Λύκειο
 • Να αποκτήσει εμπειρία στα γραπτά διαγωνίσματα
Στο φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ θα βρείτε ολιγομελή ενισχυτικά τμήματα για όλα τα μαθήματα του Γυμνασίου.
Οι μαθητές μας, με τη σωστή καθοδήγηση από τους έμπειρους καθηγητές μας και τη συστηματική επαφή με το γνωστικό αντικείμενο, κατορθώνουν,
 • Να κατανοήσουν τη φιλοσοφία κάθε μαθήματος
 • Να καλύψουν εύκολα και γρήγορα τα κενά τους
 • Να μαθαίνουν να οργανώνουν την ύλη
 • Να αισθάνονται πλέον αυτοπεποίθηση
 • Να αποβάλλουν τη φοβία για τα μαθήματα που τους δυσκολεύουν και
 • Να τοποθετούν τις βάσεις για τις επόμενες τάξεις
Για κάθε μάθημα,
 • οι συχνές επαναλήψεις,
 • το εκπαιδευτικό μας υλικό,
 • τα φύλλα εργασίας και
 • τα διαγωνίσματα,
βοηθούν τους μαθητές μας,
 • Να αξιολογούν συνεχώς τις γνώσεις τους, ώστε,
 • να φτάσουν στο βέλτιστο των δυνατοτήτων τους και να επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή αφομοίωση.
Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας. Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:
προγραμμα α γυμνασίου
προγραμμα β γυμνασίου
προγραμμα γ γυμνασίου
ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ ... μια ζεστή εκπαιδευτική μονάδα που επιδιώκει με συστηματικό τρόπο την επιτυχία σου, κατανοώντας τις συναισθηματικές και ανθρώπινες ανάγκες σου!

Για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου

54057715 l

Α΄ Λυκείου: Ο προθάλαμος της προετοιμασίας για το πανεπιστήμιο.

Μαζί σου χαράζουμε πορεία… με όρεξη συνέπεια και εμπειρία! Κάνε την πορεία σου προς τις εξετάσεις, πορεία σιγουριάς και επιτυχίας!
Η Α’ Λυκείου αποτελεί το θεμέλιο λίθο όλου του οικοδομήματος που χτίζει ο μαθητής για την επιτυχία του στις εξετάσεις. Η σπουδαιότητά της ενισχύεται ακόμη περισσότερο, αφού είναι τάξη προετοιμασίας, εξοικείωσης με τους νέους τρόπους διδασκαλίας και αξιολόγησης που εφαρμόζονται στο Ενιαίο Γενικό Λύκειο, καθώς και προσανατολισμού του μαθητή όσον αφορά στις μελλοντικές επιλογές του.
Συγκεκριμένα, μπαίνουν οι γνωστικές και μεθοδολογικές βάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν με επιτυχία μεσοπρόθεσμα οι απαιτήσεις της Β΄ Λυκείου και μακροπρόθεσμα οι εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Συγκεκριμένα στην τάξη αυτή οι μαθητές θεμελιώνουν τις γνώσεις τους στα Μαθηματικά, στη Φυσική, στη Χημεία και στη Γλώσσα (Αρχαία και Νεοελληνική). Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι μαθητές που κατακτούν τις καλύτερες θέσεις στα Α.Ε.Ι είναι αυτοί που αρχίζουν την προετοιμασία τους από την Α΄ Λυκείου. Έχουν το χρόνο με το μέρος τους και όλη την άνεση που τους απαλλάσσει από το άγχος της τελευταίας στιγμής.
Το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ θέτει γερές βάσεις με το μαθητή, ώστε να εγκλιματιστεί ο ίδιος στις απαιτήσεις του Νέου Λυκείου.
Έτσι λοιπόν, οι μαθητές μας:
 • Καλούνται να ανταποκριθούν σε γραπτές εξετάσεις το Μάιο. Με τα συνεχή δίωρα διαγωνίσματα προετοιμάζονται από τους καθηγητές τους σε αυτή τη βάση διαμορφώνοντας μία τεχνική απάντησης θεμάτων.
 • Εμβαθύνουν σε θεμελιώδεις ενότητες οι οποίες στο σχολείο λόγω αστάθμητων παραγόντων μπορεί να διδάσκονται επιφανειακά ή και συμπιεσμένα χρονικά. Αυτές οι γνώσεις θα θεωρηθούν προαπαιτούμενες για τις εισαγωγικές εξετάσεις των δύο επόμενων τάξεων.
 • Εισέρχονται σε φάση προεπιλογής κατεύθυνσης. Με τα συνεχή δεδομένα από τα τεστ και τα διαγωνίσματα από την τράπεζα θεμάτων του οργανισμού συνειδητοποιούν τις κλίσεις τους και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, τα οποία τα αντιστοιχούν σε στόχους.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Α΄ Λυκείου, εκτός από τάξη θεμελίωσης της γνώσης, είναι και τάξη κατά την οποία οι μαθητές βρίσκονται στην κρισιμότερη φάση της εφηβείας. Τα εφηβικά, σχολικά χρόνια είναι δύσκολα. Τα παιδιά βιώνουν πολλές και σημαντικές αλλαγές οι οποίες συμπίπτουν με τις πολλές απαιτήσεις του σχολείου. Ταυτόχρονα, καλούνται να αποφασίσουν για την επαγγελματική τους πορεία. Το βάρος και οι απαιτήσεις είναι πολλές, έτσι είναι σύνηθες να εμφανίζεται μια καμπή στη σχολική απόδοση των παιδιών, ειδικά τις χρονιές που πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ και να αποδώσουν τα μέγιστα.
Για αυτό το λόγο, στο φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ :
 • Ως δάσκαλοι και σε συνεργασία με τους γονείς, στηρίζουμε τους μαθητές της Α΄ Λυκείου γνωστικά, ψυχολογικά και ηθικά, ώστε να κάνουν σωστές επιλογές.
 • Γίνεται αξιολόγηση του κάθε μαθητή ως προς τις κλίσεις και τις δυνατότητές του, έτσι ώστε να αποκτήσει μόρφωση και ταυτόχρονα μια ξεκάθαρη εικόνα για τις Κατευθύνσεις Σπουδών, τα Επιστημονικά Πεδία και τις Σχολές καθώς και για τις επαγγελματικές δυνατότητες που το καθένα από αυτά παρέχει.
 • Καλλιεργούμε το διάλογο και δημιουργούμε μαζί τους μια σχέση όπου θα κυριαρχούν η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, απαραίτητα στοιχεία για μια άριστη συνεργασία μαζί τους.
 • Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας. Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:

 

προγραμμα α λυκείου

Θέτουμε στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας το μαθητή. Κατανοούμε τις ανάγκες του ως μαθητή και ως εφήβου, ενισχύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που θα τονώσουν τη διαδικασία εκπαίδευσής του. Εδραιώνουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον ίδιο και με την οικογένειά του, τον καθοδηγούμε και συμπορευόμαστε στο δρόμο του προς την επιτυχία! Τον εμπνέουμε!

Για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου

10544822 l

Β΄ Λυκείου: Η αφετηρία της τελικής προσπάθειας

Μαζί σου χαράζουμε πορεία… με όρεξη συνέπεια και εμπειρία!
Η Β’ Λυκείου είναι τάξη επιλογής κατεύθυνσης, ο μαθητής ουσιαστικά προετοιμάζεται – εφοδιάζεται για τη μελέτη της ύλης των εξεταζόμενων μαθημάτων που οδηγούν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Μία πρώτη κίνηση σταδιοδρομίας του μαθητή είναι να επιλέξει κατεύθυνση.
Η τάξη αυτή:
 • Είναι σπουδαία για την κάλυψη κενών, για την εύρεση της προσωπικής τακτικής των μαθητών και για την αναβάθμιση του επιπέδου τους στα εξεταζόμενα μαθήματα.
 • Έχει ιδιαίτερη σημασία για την πορεία του κάθε μαθητή και την επιλογή των στόχων του.
 • Είναι πολύ σημαντική για την εξοικείωσή του με τον τρόπο δουλειάς, με τις βασικές αρχές της φροντιστηριακής εργασίας, έτσι ώστε να αφομοιώνει και να συμπληρώνει τις γνώσεις και το υλικό του έως τις ημέρες των τελικών εξετάσεων.
Στο φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ:
 • Οι μαθητές με εργασία – συνεργασία – εμπέδωση έχουν τη δυνατότητα να σημειώσουν μια επιτυχημένη πορεία.
 • Οι μαθητές δουλεύουν συστηματικά ιδιαίτερα τα μαθήματα, που είναι μακροχρόνιας απόδοσης, όπως τα αρχαία ελληνικά, και η νεοελληνική γλώσσα.
 • Οι μαθητές εξασκούνται οργανωμένα και στα Λατινικά. (Μία γλώσσα, μάλιστα κλασική, δεν είναι εύκολο να τη μάθει κάποιος μέσα σε δύο χρόνια του λυκείου).
 • Οι μαθητές των θετικών προσανατολισμών είναι ανάγκη να δίνουν έμφαση στα μαθηματικά και μεθοδολογία της εργασίας και των ασκήσεων των μαθημάτων τους.
 • Οι μαθητές αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στο μάθημα της γλώσσας / έκθεσης για να εξοικειωθούν με τα ζητούμενα θέματα, αλλά και για να οργανώσουν την τεχνική εργασίας που απαιτείται για την εξέταση αυτού του γνωστικού αντικειμένου.
Για το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ:
 • Η παροχή μιας αξιόπιστης παιδείας,
 • η καλή γνώση της διδασκόμενης και εξεταζόμενης ύλης,
 • η εξοικείωση του μαθητή με τα διαγωνίσματα και τη διαδικασία εξέτασης,
αποτελούν σκοπό της φροντιστηριακής διδασκαλίας που παρέχει. Με αυτούς τους στόχους θεσμοθετούμε τακτικά εβδομαδιαία διαγωνίσματα και επαναληπτικά διαγωνίσματα προσομοίωσης ανά τρίμηνο. Η συμμετοχή των μαθητών σε αυτά είναι αναγκαία και προσφέρει πολύτιμη εμπειρία. Ασχολούμαστε προσωπικά και επισταμένα με τον κάθε μαθητή, τα γραπτά του διορθώνονται με λεπτομέρεια και συνεχίζουμε δυναμικά προς την ολοκλήρωση του αγώνα του.
Η πρόταση του φροντιστηρίου ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ για τους μαθητές της Β’ Λυκείου που στοχεύουν σε σχολές υψηλής ζήτησης:
Στη φροντιστηριακή μας μονάδα λειτουργούν κατά την περίοδο του χειμώνα τμήματα Β΄ Λυκείου με ενισχυμένο πρόγραμμα προετοιμασίας σε ύλη της Γ΄ Λυκείου.
Συγκεκριμένα, στο 1ο τετράμηνο διδάσκονται κυρίως τα μαθήματα της Β΄ Λυκείου, ωστόσο γίνεται και εισαγωγή σε έννοιες της Γ’ λυκείου. Στο 2ο τετράμηνο διδάσκονται κυρίως τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου. Έτσι, οι μαθητές μας στο τέλος της χρονιάς είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν τα θερινά τμήματα, στα οποία γίνεται μεγαλύτερη εμβάθυνση στην ύλη της Γ’ λυκείου.
Με αυτό τον τρόπο, τα τμήματα αυτά, έχουν το πλεονέκτημα ότι τελειώνουν στη Γ' Λυκείου την ύλη πολύ νωρίς και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαναλήψεις και διαγωνίσματα, γεγονός που τους εξασφαλίζει την επιτυχία του στόχου τους και μάλιστα σε σχολές της 1ης τους επιλογής.
Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας. Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:
προγραμμα β λυκείου ανθρωπιστικες
προγραμμα β λυκείου θετικες
προγραμμα β λυκείου οικονομικες
Κάνε την πορεία σου προς τις εξετάσεις… πορεία σιγουριάς και επιτυχίας!

Για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου

c lykeiou

Γ΄ Λυκείου: Η προσπάθεια … για την επιβράβευση

Η εκπαιδευτική μας ομάδα στόχο έχει την πολύπλευρη στήριξη του μαθητή. Με υπευθυνότητα, μεταδοτικότητα, ενδιαφέρον, έχοντας πίστη και αγάπη για τους νέους είναι έτοιμη να πορευτείτε μαζί μέχρι την κορυφή!
Η Γ’ Λυκείου είναι η τάξη κατά την οποία ο μαθητής βρίσκεται στην τελική ευθεία του αγώνα του. Η κρισιμότητά της έγκειται στο γεγονός ότι ο μαθητής προετοιμάζεται να γίνει ο αυριανός ακαδημαϊκός πολίτης επιτυγχάνοντας την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Για το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ είναι επιβεβαιωμένη η αναγκαιότητα της προετοιμασίας των μαθητών:
 • Για τη σωστή οργάνωση της μελέτης
 • Για την κατανόηση και την εμπέδωση της ύλης των εξεταζόμενων μαθημάτων
 • Για την εμβάθυνση στα διδασκόμενα θέματα
 • Για την έγκαιρη κάλυψη και αφομοίωση όσων διδάχτηκαν
 • Και κυρίως για τη στρατηγική της προετοιμασίας των εξετάσεων
Απευθυνόμαστε σε σένα που έχεις κατανοήσει την κρισιμότητα της σωστής επιλογής και την αναγκαιότητα της πλήρους προετοιμασίας. Σε σένα που θέτεις ψηλούς στόχους και αναζητάς το κατάλληλο φροντιστήριο. Σε σένα που έχεις την θέληση αλλά και την δίψα για επιστημονική γνώση και επαγγελματική εξέλιξη!
Το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ παρέχει:
 • Ομοιογενή διαμόρφωση των τμημάτων ανάλογα με το επίπεδο, την εργατικότητα και τις δυνάμεις των μαθητών.
 • Πορεία διδασκαλίας σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών και αναπροσαρμογή προγραμμάτων και ωρών.
 • Διαρκή τεστ και διαγωνίσματα για την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών στη διαδικασία των εξετάσεων. Ειδικά τα διαγωνίσματα προσομοίωσης γι’ αυτό γίνονται δύο φορές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με κορυφαία τη δοκιμασία της άνοιξης.
 • Συστηματική διαδικασία των επαναλήψεων και των γνωστικών ενοτήτων.
 • Ζητούμενα κλιμακούμενης δυσκολίας στα οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση, ώστε ο μαθητής να είναι πλήρως προετοιμασμένος.
 • Γνωστική κάλυψη, αλλά και κριτική αφομοίωση των διδαχθέντων.
 • Συζήτηση με μαθητές και γονείς για την κάλυψη των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων των παιδιών.
Προτείνουμε ρεαλιστικά προγράμματα σπουδών, προσαρμοζόμενα κατά περίπτωση στις ανάγκες των παιδιών μας. Για γκρουπ 5 μαθητών προτείνουμε:
προγραμμα γ λυκείου ανθρωπιστικες
προγραμμα γ λυκείου θετικες
προγραμμα γ λυκείου υγείας
προγραμμα γ λυκείου οικονομικες
Η γνώση θέλει σύστημα και ευθύνη, θέλει πείρα και μεράκι!

Για τους μαθητές ΕΠΑΛ

38281668 l

Τώρα οι μαθητές των ΕΠΑΛ αποκτούν πρόσβαση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας (ΑΕΙ).

Οι υποχρεώσεις σου έχουν οργανωθεί από εμάς με απόλυτη ακρίβεια. Με τη διαρκή αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς σου, εκπονούμε το απολύτως Ατομικό Πλάνο Υποστήριξής σου!
Το Φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ αποδεικνύει ότι υπηρετεί και ενδιαφέρεται για τους μαθητές του ΕΠΑΛ προσφέροντας πλήρη ειδίκευση και φροντιστηριακή διδασκαλία στα μαθήματα των ειδικοτήτων που ενδιαφέρουν τους μαθητές.
Οι καθηγητές μας προσαρμόζουν την ύλη στις ανάγκες του μαθητή και καλύπτουν έγκαιρα και σωστά τα όσα απαιτούνται, ώστε να εξασφαλιστεί αρκετός χρόνος για τις απαραίτητες επαναλήψεις.
Μαζί μας έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε το χρόνο σας πολύ αποτελεσματικότερα και αφοσιωμένοι στη μελέτη σας να πραγματοποιήσετε το στόχο σας.
Το Φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ φροντίζει με όλες τις μεθόδους του:
Για την Α’ ΕΠΑΛ
Να διδάσκονται τα μαθήματα της Α’ Λυκείου και το μάθημα ειδικότητας που επιλέγει ο μαθητής.
Για την Β’ ΕΠΑΛ
Να διδάσκονται τα μαθήματα γενικής παιδείας που χρειάζονται και στη Γ’ Λυκείου και δυο μαθήματα ειδικότητας που επιλέγει ο μαθητής.
Για την Γ’ ΕΠΑΛ
Να διδάσκονται τα Μαθηματικά, η Νεοελληνική Γλώσσα και τα δυο μαθήματα ειδικότητας.

Η προετοιμασία των μαθητών μας γίνεται στα παρακάτω μαθήματα ειδικότητας:

 trofima

 

Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων
 oikonomiki theoria

 

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
 organosi dioikisi

 

Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης

 diktia ypologiston

 

Δίκτυα Υπολογιστών

 MEK

 

Μηχανές Εσωτερικής Καύσης

 programmatismos

 

Προγραμματισμός Υπολογιστών

 stoixeia mhxanon

 

Στοιχεία Μηχανών

 texnologia ylikon

 

Τεχνολογία Υλικών

 ygieini

 

Υγιεινή

 psifiaka systymata

 

Ψηφιακά Συστήματα


Γιατί ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ; Επειδή είναι συνώνυμο της εμπιστοσύνης, εξυπηρέτησης, συνεργασίας και επιτυχίας! Μαζί σου χαράσσουμε πορεία με όρεξη συνέπεια και εμπειρία!
Joomla Templates - by Joomlage.com