Δωρεάν μαθήματα κάλυψης κενών

33603792 l min

 

ΔΩΡΕΑΝ ειδικά διαγνωστικά κριτήρια και ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη τυχόν μαθησιακών κενών από Δευτέρα 27 Αυγούστου έως Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, για όλους τους μαθητές μας Γυμνασίου και Λυκείου.

Μπορεί ο κάθε μαθητής να νιώθει απροετοίμαστος να εγκλιματιστεί στη νέα μαθησιακή διαδικασία, λόγω των γνωστικών κενών του. Ωστόσο, η αξιολόγησή του με αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα, θα επιτύχει την κινητοποίηση και την ανατροφοδότηση μαθητών και εκπαιδευτικών. Γι’ αυτό το λόγο:
  • Πριν την έναρξη των μαθημάτων, προτείνουμε οι μαθητές να γράφουν τεστ στην ύλη των προηγούμενων τάξεων, που απαιτείται για την επόμενη τάξη.
  • Στη συνέχεια, τα τυχόν μαθησιακά κενά, θα καλυφθούν με δωρεάν έξτρα ώρες.
  • Ο καθηγητής θα έχει μια πλήρη εικόνα του μαθητή και θα μπορέσει να κατευθύνει ευκολότερα τον τρόπο οργάνωσης και μελέτης.
  • Οι γονείς θα ενημερωθούν αναλυτικά για την πορεία μάθησης και μελέτης που θα ακολουθήσει ο μαθητής, ανάλογα με τις δυνατότητές του και την απόδοσή του.
Το φροντιστήριο ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ βοηθά τον μαθητή να επικεντρώσει τη προσοχή του σε αυτά που θέλει, και όχι σε αυτά που φοβάται. Τον στηρίζει σταθερά, ώστε να ανέβει τη σκάλα της επιτυχίας!
Joomla Templates - by Joomlage.com