εκπτώσεις στα αδέλφιαεκπτώσεις σε αριστούχουςεκπτώσεις για σύστασηεκπτώσεις σε πολύτεκνουςεκπτώσεις σε ανέργους

Ο φροντιστής

frontistis-koufopoulosΓια τον φροντιστή Φώτη Κουφόπουλο κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με το δικό του χαρακτήρα, τα δικά του προτερήματα και μειονεκτήματα, με τις δικές του δυνατότητες και τα δικά του προσόντα,

προσόντα που έφτιαξε όλα τα προηγούμενα χρόνια της σχολικής του ζωής, με προσωπική δουλειά και με τη διαρκή φροντίδα των γονιών του.

 

Η φροντιστηριακή Παιδεία έχει την έννοια της προ-ετοιμασίας, της προ-γύμνασης και ως εκ τούτου, για να παρασχεθεί στο μαθητή πρέπει ο φροντιστής να κατέχει τη μεγαλύτερη Παιδαγωγική Αρετή, δηλαδή το να είναι «Δάσκαλος».

 

 

  • Ο Φροντιστής πρέπει να κατέχει απολύτως το γνωστικό αντικείμενο που διδάσκει και να ανανεώνεται με συνεχές διάβασμα και διαρκή ενημέρωση.
  • Να αγαπά τους μαθητές του, τα «παιδιά» του.
  • Να ταυτίζεται μαζί τους και να είναι ο καθοδηγητής τους.
  • Να ζει τις αγωνίες τους, τις χαρές τους, τις λύπες τους, να τα διδάσκει και να διδάσκεται από αυτά, να τα κρίνει και να κρίνεται από αυτά.

Όλα αυτά, για τον φροντιστή Φώτη Κουφόπουλο, αποτελούν στάση ζωής και καθημερινή πρακτική.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
blog-koufopoulos facebook-koufopoulos googleplus-koufopoulos picasa-koufopoulos youtube-koufopoulos
Joomla Templates - by Joomlage.com